EN BERÄTTELSE OM UTANFÖRSKAP, IDENTITET OCH RÄTTEN ATT
FÅ GÖRA SIN RÖST HÖRD

”En Levande Abort” är en fiktiv berättelse inspirerad av verkliga händelser som handlar om en ung pojke som egentligen inte skulle finnas till, som försöker bygga sig ett egenvärde och en identitet i en värld som verkar vilja honom ont.
Den här boken är skriven för att stärka barn och ungas framtidstro genom att visa att det finns olika förhållningssätt till motgångar och svårigheter, där jag bl a genom karaktären Soran vill inspirera unga till att finna sin röst. Boken riktas även till vuxna för att belysa viktigheten i hur deras närvaro och inflytande kan göra en stor skillnad.
Boken är väldigt angelägen idag då det även är en berättelse om en familj som klarat så mycket när de flytt från krig och som också klarat av att möta den svenska kulturen, men sen ändå spricker.
Det finns något i berättelsen som alla kan känna igen sig i, även om man inte har upplevt jagets direkta situation: utanförskap ur olika synvinklar.
Boken går nu att förbeställa under "Aktuellt" där ni kan få ett signerat ex av mig som förväntas skickas efter jul under v. 2 2023.

Flow summit 2022

Jag har nu fått den stora äran att vara en av talarna på Flow Summit 2022, som är ett av Europas mest välkända och Sveriges största online-event för personlig och andlig utveckling. Att få vara ett tillskott tillsammans med världens främsta talare och pionjärer som jag sett upp till hela mitt liv, värmer ända in i själen.
Under 7 dagar kommer du att få möta några av Sveriges och världens främsta talare, författare, influencers, coacher och experter, som kommer att lära dig hur du lever ett liv med mer flow. Årets Flow Summit arrangeras av Younity Sweden och hålls mellan 17-23 oktober 2022. Detta är några av de namn som kommer att dela sin kunskap med dig: Dr Joe Dispenza Byron Katie Eckhart Tolle Deepak Chopra Sadhguru Gregg Braden Bruce Lipton och många fler.
Mitt bidrag handlar om Hur humorn kan rädda ditt liv. Några punkter nedan om vad du får ut av föredraget.

Topp100 – Sveriges populäraste föreläsare och moderatorer 2022: Goran Asaad

Eventeffect presenterar här Goran Asaad som kvalat in på listan över Sveriges populäraste föreläsare och moderatorer 2022. Vi lyfter fram fakta om föreläsaren eller moderatorns popularitet, specialområden och låter två köpande kunder ge referenser på föreläsaren eller moderatorn.

I veckans avsnitt av ”Så in i Själen” har jag bjudit in Goran Asaad. Som mot alla odds föddes till denna värld. Hans familj flydde från kriget i Irak på 80-talet. Under den långa och tuffa flykten mot Sverige blir Gorans mamma gravid, och bestämmer sig för, i den förtvivlade situation som familjen befinner sig i, för att göra abort – men ödet ville annorlunda. För Goran levde kvar därinne, föddes i Sverige och döptes till Göran. Och kallades mirakelbarnet. Men det var utmanande för honom att växa upp här, mobbad och utfryst kämpade han med sitt egenvärde. En uppmaning från en lärare blev en vändpunkt – han tvingades plötsligt gå emot sina rädslor och humorn blev ett sätt att läka en traumatisk uppväxt. Idag är han en av Sveriges främsta föreläsare och med humorn som främsta verktyg brinner han för att förändra samhället och världen.

Goran Asaad - en komiker, föreläsare, entreprenör, elitidrottare och så klart: en full time hustler! I avsnittet går vi bland annat igenom hans uppväxt som innefattade mobbning och identitetskris, men hur en lärare på högstadiet förändrade hans liv.

Mentor Sverige

#Minförebild

Topp100 – Sveriges populäraste föreläsare och moderatorer 2019: Goran Asaad

Eventeffect presenterar här Goran Asaad som kvalat in på listan över Sveriges populäraste föreläsare och moderatorer 2019. Vi lyfter fram fakta om föreläsaren eller moderatorns popularitet, specialområden och låter två köpande kunder ge referenser på föreläsaren eller moderatorn.

Nyhetsmorgon

”Unga behöver vuxna förebilder”


Pressbilder