FLOw summit 2022

Jag har nu fått den stora äran att vara en av talarna på Flow Summit 2022, som är ett av Europas mest välkända och Sveriges största online-event för personlig och andlig utveckling. Att få vara ett tillskott tillsammans med världens främsta talare och pionjärer som jag sett upp till hela mitt liv, värmer ända in i själen.
Under 7 dagar kommer du att få möta några av Sveriges och världens främsta talare, författare, influencers, coacher och experter, som kommer att lära dig hur du lever ett liv med mer flow. Årets Flow Summit arrangeras av Younity Sweden och hålls mellan 17-23 oktober 2022. Detta är några av de namn som kommer att dela sin kunskap med dig: Dr Joe Dispenza Byron Katie Eckhart Tolle Deepak Chopra Sadhguru Gregg Braden Bruce Lipton och många fler.
Mitt bidrag handlar om Hur humorn kan rädda ditt liv. Några punkter nedan om vad du får ut av föredraget.
 
Hur humorn och skrattet bidrar till ett bättre välmående
Hur du kan förändra din självbild genom att ändra ditt tankemönster
Finn ditt livssyfte genom livets utmaningar

Topp100 – Sveriges populäraste föreläsare och moderatorer 2022: Goran Asaad

Eventeffect presenterar här Goran Asaad som kvalat in på listan över Sveriges populäraste föreläsare och moderatorer 2022. Vi lyfter fram fakta om föreläsaren eller moderatorns popularitet, specialområden och låter två köpande kunder ge referenser på föreläsaren eller moderatorn.

Verksam inom kategorierna:

Inspiration, Motivation, Identitet, Personlig utveckling, Mångfald, Integration, Inkludering Kommunikation & Retorik.Stand-up comedy turné "Kurden Göran"

En stand-up show om segregation, svenskhet och kulturkrockar.

"Goran lyckades få oss att blicka inåt och skratta åt våra egna fördomar. Vi fick insikter i hur vi bättre kan skapa ett samhälle som inkluderar och inte exkluderar människor. Vi hade en fantastiskt rolig kväll  jag ger Goran mina varmaste rekommendationer."

Gör din röst hörd – med Goran, Felicia och Friends

Föreläsningen inspirerar och motiverar eleverna till att våga prata om sin situation samt skapar en förståelse för hur normer och värderingar påverkar skolkulturen. Genom ökad elevdelaktighet skapas förutsättningar för trygghet på er skola.

UTTRYCK DIG

Två av Sveriges mest inflytesrika ungdomsförebilder och föreläsare

Goran och Felicia bjuder med ungdomarna på en personlig resa där de gestaltar utifrån sin barndom och tonår.
Identitetskriser, mobbning, ensamhet, familjeproblem, drömmar och passioner.
Hur såg vägen egentligen ut till att bli de vuxna de är idag?
Föreläsningen avslutas med en interaktion med publiken med frågor och samtal.

"Med sina starka och personliga berättelser fångade de elevernas intresse och många tyckte att det var den bästa föreläsningen de varit på. Felicia och Gorans berättelser gav nya perspektiv till ungdomarna samtidigt som berättelserna innehöll en rad igenkänningsfaktorer som många tonåringar brottas med, såsom utanförskap, mobbing och att våga leva sin dröm."

www.uttryckdig.nu