FLOw summit 2022

Jag har nu fått den stora äran att vara en av talarna på Flow Summit 2022, som är ett av Europas mest välkända och Sveriges största online-event för personlig och andlig utveckling. Att få vara ett tillskott tillsammans med världens främsta talare och pionjärer som jag sett upp till hela mitt liv, värmer ända in i själen.
Under 7 dagar kommer du att få möta några av Sveriges och världens främsta talare, författare, influencers, coacher och experter, som kommer att lära dig hur du lever ett liv med mer flow. Årets Flow Summit arrangeras av Younity Sweden och hålls mellan 17-23 oktober 2022. Detta är några av de namn som kommer att dela sin kunskap med dig: Dr Joe Dispenza Byron Katie Eckhart Tolle Deepak Chopra Sadhguru Gregg Braden Bruce Lipton och många fler.
Mitt bidrag handlar om Hur humorn kan rädda ditt liv. Några punkter nedan om vad du får ut av föredraget.
 
Hur humorn och skrattet bidrar till ett bättre välmående
Hur du kan förändra din självbild genom att ändra ditt tankemönster
Finn ditt livssyfte genom livets utmaningar

Topp100 – Sveriges populäraste föreläsare och moderatorer 2022: Goran Asaad

Eventeffect presenterar här Goran Asaad som kvalat in på listan över Sveriges populäraste föreläsare och moderatorer 2022. Vi lyfter fram fakta om föreläsaren eller moderatorns popularitet, specialområden och låter två köpande kunder ge referenser på föreläsaren eller moderatorn.

Verksam inom kategorierna:

Inspiration, Motivation, Identitet, Personlig utveckling, Mångfald, Integration, Inkludering Kommunikation & Retorik.Stand-up comedy turné "Kurden Göran"

En stand-up show om segregation, svenskhet och kulturkrockar.

"Goran lyckades få oss att blicka inåt och skratta åt våra egna fördomar. Vi fick insikter i hur vi bättre kan skapa ett samhälle som inkluderar och inte exkluderar människor. Vi hade en fantastiskt rolig kväll  jag ger Goran mina varmaste rekommendationer."