DIN PERSONLIGA ONLINECOACH

Som elitidrottare i snart 25 år så har jag en mångårig bakgrund inom idrott som fotboll och simning, men också inom kamsporten Tae Kwon Do, där jag kom med svenska landslaget och kvalade in till VM i Kina 2006.

Investera i dig själv

Under hela mitt liv så har jag arbetat med människor på olika sätt. Förutom mitt samhällsengagemang i svenskt näringsliv och i den ideella sektorn där mitt arbete väckt samarbeten internationellt som Europaparlamentet och FN, så har jag alltid haft en stor passion och ambition av att hjälpa människor att komma igång med träningen, för ökat välmående.

Tack vare den digitala plattformen så har jag nu kunnat utöka min tid, där du nu har möjlighet att boka in mig som din personliga onlinecoach för att komma igång med träningen, oavsett vart du befinner dig.

Vi skräddarsyr en plan utifrån dina behov med det mål du vill uppnå; där jag hjälper dig att komma i form med olika träningsupplägg. Vill du gå ner i vikt? Leva en sundare livstil? Eller bara få inspiration och komma igång med träningen? Släng iväg ett mail så fixar vi det.